...bede czekal jakis kwadrans. nie moge juz dluzej wytrzymac. ruszam na bunkry, pokrece sie troche po otwockich lasach, brakuje mi tego:)
jakby co mozna mnie zlapac pod numerem 505283454.
30 maja, dzis znaczy godzina 1700 przy muszli...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Re: 30 maja, dzis znaczy godzina 1700 przy muszli...
welcome homekurdeRYSIEKuwazaj wrote:...bede czekal jakis kwadrans. nie moge juz dluzej wytrzymac. ruszam na bunkry, pokrece sie troche po otwockich lasach, brakuje mi tego:)
cos mi mówiło żeby jadąc z WWy przejechac przez parQ ale skręciłem do domu,ech trzeba bardziej ufać instynktowi,
metafizyka
po pierwsze primo, to byl totalny spontan. zlozylem rower z rana, po poludniu mialem chwile wolna, wiec pomyslalem ze sobie gdzies wyskocze.
po drugie, wiedzialem ze wiekszosc z was albo pracuje albo gdzies tam jest, tak dla przyzwoitosci zapodalem info na forum, cobyscie mnie nie zjechali pozniej, ze nic nie powiedzialem:)
leo, szkoda ze nie zajechales, telepatia jednak dziala:D
popeye, greg i spider, dzieki za towarzystwo, brakowalo mi tego!
fotki na ftpa poszly. nie ma ich wiele, ale posmiac sie mozna, bo miny niezle trzaskalem:P
po drugie, wiedzialem ze wiekszosc z was albo pracuje albo gdzies tam jest, tak dla przyzwoitosci zapodalem info na forum, cobyscie mnie nie zjechali pozniej, ze nic nie powiedzialem:)
leo, szkoda ze nie zajechales, telepatia jednak dziala:D
popeye, greg i spider, dzieki za towarzystwo, brakowalo mi tego!
fotki na ftpa poszly. nie ma ich wiele, ale posmiac sie mozna, bo miny niezle trzaskalem:P