Rowerem do pracy z rana ...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Jakos się chyba nie zgraliśmy . Dzisiaj strasznie wiało i nie mogłem nawet do 30km/h sie rozpedzić - a koniec końców średnia wyszła mi 25,3hm/h. Pocieszam się, że do domu będzie łatwiej.leoheart wrote:no to Mike masz szanse mnie dogonic,bo ja startuje ok 7.00 z Otwocka i dotychczas udało mi sie wykręcić jedynie Avg-23km/h
pewnie dopadniesz mnie na ścieżce,będę sie rozglądał
G.M.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
no tak ja odpuściłem sobie gonienie Jaska bo wystartowałem dzis o 7.00 i rozglądałem sie za Mike a tymczasem...wyscig na dochodzenie wygrał
..Edi
i całe szczeście bo w Twoim towarzystwie cała droga minęła znośnie a dzisiaj pod ten wiatr męczyłem sie okrutnie
z powrotem jechałem lajtowo i z wiatrem,nie wiem tylko jakie licho mnie podkusiło żeby sprawdzic w jakim stanie jest las i zrobiłem skrót od Bysławskiej no i czekała tam na mnie ogromna kałuza,głeboka po os i połyskująca lodowym dnem,pomyslałem (ha ha jak zwykle niepotrzebnie ) że wolniutko,spokojnie bez gwałtownych ruchów przez nia przejadę,
niestety po paru obrotach pedałami w samym środku zrobiłem "plum" przy którym "plum" z mojego aparatu to zaledwie szmerek
teraz sie suszę
..Edi
i całe szczeście bo w Twoim towarzystwie cała droga minęła znośnie a dzisiaj pod ten wiatr męczyłem sie okrutnie
z powrotem jechałem lajtowo i z wiatrem,nie wiem tylko jakie licho mnie podkusiło żeby sprawdzic w jakim stanie jest las i zrobiłem skrót od Bysławskiej no i czekała tam na mnie ogromna kałuza,głeboka po os i połyskująca lodowym dnem,pomyslałem (ha ha jak zwykle niepotrzebnie ) że wolniutko,spokojnie bez gwałtownych ruchów przez nia przejadę,
niestety po paru obrotach pedałami w samym środku zrobiłem "plum" przy którym "plum" z mojego aparatu to zaledwie szmerek
teraz sie suszę
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
[wymądrzanie mode = on] Bo podstawą dobrego treningu jest odpoczynek i regeneracja, żarcie i sen, periodyzacja i proporcja pomiedzy objętością a intensywnością [wymądrzanie mode = off]leoheart wrote:Eeee nie ma czego,jeżdzę i jeżdzę a formy jakos nie widać,jestem tylko coraz bardziej zmeczony
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Oł jee .
Właśnie śmigłem na PW rowerkiem. 35,52km w 1h20min , nie jest to mój rekord, ale świetnie się jechało. Jakby ktoś wracał koło 18 w stronę Otwocka to polecam się: fajfłanfrinajnforzirołnajnejtłan
edit:
W drodze powrotnej trochę wiało, na dodatek byłem już trochę głodny i nie jechało się tak miło, ale było ok . W sumie zrobiłem dziś ponad 80km.
Właśnie śmigłem na PW rowerkiem. 35,52km w 1h20min , nie jest to mój rekord, ale świetnie się jechało. Jakby ktoś wracał koło 18 w stronę Otwocka to polecam się: fajfłanfrinajnforzirołnajnejtłan
edit:
W drodze powrotnej trochę wiało, na dodatek byłem już trochę głodny i nie jechało się tak miło, ale było ok . W sumie zrobiłem dziś ponad 80km.
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator