Forum OTWOCKI PORTAL ROWEROWY Strona Główna OTWOCKI PORTAL ROWEROWY
Forum otwock.org.pl
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   StatystykiStatystyki   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
 OTWOCKI PORTAL ROWEROWY - Strona Główna 

bikometr
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum OTWOCKI PORTAL ROWEROWY Strona Główna -> Rower Power & turystyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 31 Sty 2007 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kris wiec do dziela, zycze jak najwiekszej ilosci km.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tygryskris
Gość





PostWysłany: 31 Sty 2007 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak mam wpisać obecny dystans od początku roku tj.1376km?
licznik kasowałem w sylwestra więc biję nowe km-y.
gdy staram się podać aktualizację dystansu wyskakuje mi "Podano błędny dystans"
Powrót do góry
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 31 Sty 2007 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybacz, podczas aktualizacji plikow nieopatrznie przekopiowalem starszy zawierajacy bledy na nowy. Juz mozesz wprowadzic dane.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tygryskris
Gość





PostWysłany: 31 Sty 2007 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok dzięki i od jutra postaram się regularnie podawać kilometrówkę.
Powrót do góry
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 01 Lut 2007 07:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kris mam nadzieje ze nie uwzgledniasz w bikometrze km zrobionych na trenazerze lub na innym stacjonarnym rowerze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tygryskris
Gość





PostWysłany: 01 Lut 2007 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwzględniam tylko:
dojazd do i z pracy tj od 41 km do nawet jak mi się chce 65 km
szkoła w co drugi weekend to tylko 60km w obie strony
i czasem w wolny weekend jakaś wycieczka np. 2 tygodnie temu w sobotę zrobiłem sobie traskę do Ciechanowa tam i spowrotem wyszło mi jakieś 163 km
Niestety teraz głównie jeżdżę po asfalcie ok 95% całkowitego dystansu.
A trenarzera niemam. I żadnych roweropodobnych cudeniek też nie.
Tak więc to wszystko wykręciłem na szosie. Twisted Evil
Powrót do góry
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 01 Lut 2007 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje samozaparcia, motywacji i dyscypliny. Chyba nikt Cie tu nie dogoni w dystansie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 20 Kwi 2005
Posty: 898
Skąd: Warszał

PostWysłany: 02 Mar 2007 22:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przydala by się jeszcze kolumna "Ostatnia zmiana [km]" - tzn. ile kilometrów przybyło względem poprzedniego wpisu, bo z wykresu ciężko wykumać. Można jeszcze pomyśleć o średnim miesięcznym dystansie.

Michał

_________________
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 05 Mar 2007 08:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozna na probe dodac taka kolumne. Behem jeszcze wpadl na pomysl dodania kolumny przewidywanego dystansu na koniec 2007 roku. Tylko zastanawiam sie czy tych kolumn nie bedzie za duzo dla rodzielczosci 1024x768.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tygryskris
Gość





PostWysłany: 08 Mar 2007 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przy aktualizowaniu dystansu pojawia się komunikat: "Unknown column 'ost' in 'field list' "
Evil or Very Mad i nic więcej
Powrót do góry
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 08 Mar 2007 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dodalem nowa rzecz i zapomnialem zmienic strukture bazy. Juz wszystko gra.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Łojej
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy


Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 230
Skąd: ensowany...

PostWysłany: 10 Mar 2007 08:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako że startuję od poniedziałku to czy i ja mogę zostać uwzględniony?

Łojej.

_________________
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 10 Mar 2007 16:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne Lojej, dodam Cie jak tylko wroce do domu. Prawde mowiac czekalem az sie odezwiesz Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Łojej
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy


Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 230
Skąd: ensowany...

PostWysłany: 01 Kwi 2007 08:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba coś źle robię bo wywala mi komunikat - "
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in H:\AppServ\www\bikometr\dystans.php on line 59"

_________________
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
behem0th
Ojciec Dyktator


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 5310
Skąd: Ze wsi

PostWysłany: 01 Kwi 2007 09:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pamietaj o duzych/malych literach w ksywce ;)
_________________
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 01 Kwi 2007 16:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lojej a co zrobiles ze Ci wyrzucil taki blad? Dziwne bo nie powinno sie nic takiego stac.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Łojej
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy


Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 230
Skąd: ensowany...

PostWysłany: 02 Kwi 2007 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Łojej" Very Happy

Logujemy się tak jak na forum tzn login i hasło forumowe? Pytam się bo już sam nie wiem czy coś źle robię czy czegoś nie doczytałem... Sad

_________________
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 1279
Skąd: cloud number nine

PostWysłany: 02 Kwi 2007 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haslo forumowe i login Lojej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Łojej
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy


Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 230
Skąd: ensowany...

PostWysłany: 03 Kwi 2007 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety nic z tego Sad Przy wpisywaniu loginu "Lojej" i hasła forumowego wywala, że złe hasło, a loguje się na forum normalnie.
_________________
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
behem0th
Ojciec Dyktator


Dołączył: 21 Lut 2004
Posty: 5310
Skąd: Ze wsi

PostWysłany: 03 Kwi 2007 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zapomnialem o najwazniejszym. Kazdemu z was zalozylem poczatkowe haslo: qaz123 Zmiencie je czym predzej.

_________________
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum OTWOCKI PORTAL ROWEROWY Strona Główna -> Rower Power & turystyka Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 4 z 9

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group